JKF Kolding laver arrangement i efterårsferien


JKF Kolding har sammen med Danmarks jægerforbund taget initiativ i efterårsferien til at vise hvordan og især hvorfor vi går på jagt. Det sker på de årlige efterårsdage på Landbomuseet mandag og tirsdag d. 13 og 14. oktober kl. 10-15. Her vil der blive lejlighed for børnene til at lære om jagt og til at lave deres egne små ”trofæer” af stykker af gevirer.
Arrangementet er blevet til på baggrund af en brainstorming på sidste JKF-bestyrelsesmøde(se http://www.jkfkolding.dk/moeder.html)hvor vi blev enige om, at netop det årlige arrangement på Landbomuseet var et godt sted at profilere os i nærmiljøet.
Vi vil få en eller anden form for ”stand” på museet i dagene, og der vil blive stegt vildt på grill og børnene vil få lejlighed til selv at arbejde med gevirer for eks til fremstilling af nøglering. Desuden vil vi prøve at vise os frem så meget som muligt. Arrangementet er delvist sponsoreret af kreds 4.
Hvis I vil vise jeres familie, især børn og børnebørn, mere om hvad jagt er, og hvis I har tid i efterårsferien, så bak op om projektet.
Se mere om museets efterårsarrangement på 
http://www.kolding.dk/aadal/0075527.asp?sid=60895&uid=75527

BAK OP OM ARRANGEMENTET; HVIS DU KAN!


 

.. og her er så et par billeder fra arrangementet, hvor JKF stegte hjortekød og viste vildt, patroner, opsatser skind, hatte og meget mere.